Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام دانشی گفت: برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری باشکوه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در اراک صورت گرفته است که امیدواریم با اطلاع‌رسانی شایسته بتوانیم شاهد استقبال حداکثری مردم از جشنواره در اراک باشیم.

خبرگزاری شبستان: اراک/امسال و همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اراک برای چهارمین بار، میزبان جشنواره فیلم فجر خواهد بود؛ در این راستا برخی از فیلم‌های منتخب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، در زمان ایام الله دهه فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ماه سال جاری و همزمان با تهران در در محل مجتمع فرهنگی سینمایی ستارگان اراک به اکران درخواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این راستا گفتگویی با حجت الاسلام «عباس دانشی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص اکران فلیم فجر در اراک ترتیب داده شده است.

 

توضیحی در مورد سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر بفرمایید؟

 

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر همزمان با دهه مبارک فجر همزمان با سراسر کشور در اراک برگزار می شود؛ تاکنون نام و تعداد فیلم ها به استان اعلام نشده ولی با تشکیل دبیرخانه جشنوار و صدور ابلاغ برای کمیته های دبیرخانه و ابلاغ شرح وظایف مقدمات کار جهت برگزاری این جشنواره در استان انجام شده است.

 

فیلم های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر همزمان با دهه مبارک از ۱۵ الی ۲۱ بهمن ماه در محل مجتمع فرهنگی ستارگان اراک اکران خواهند شد و مجتمع فرهنگی ستارگان اراک(سینما استقلال سابق )در هر سانس پذیرای بیش از ۸۰۰ نفر از علاقه مندان به فیلم خواهد بود و اقدامات لازم در این خصوص به عمل آمده است و امیدواریم با تلاش‌های دبیرخانه در استان مرکزی، بتوانیم شاهد برگزاری بهترین دوره این رویداد تا به امروز باشیم.

 


پیش بینی شما از استقبال این جشنواره در اراک چیست و چه اقداماتی در این راستا انجام شده است؟

 

برنامه‌ریزی لازم جهت برگزاری باشکوه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در اراک صورت گرفته است که امیدواریم با اطلاع‌رسانی شایسته بتوانیم شاهد استقبال حداکثری مردم از جشنواره در اراک باشیم.

 

با توجه به برنامه های پیش بینی شده از لحاظ تبلیغ و توزیع بلیط ها پیش بینی این است که امسال نسبت به سالهای گذشته استقبال بیشتر و بهتر باشد، استقرار دوربین صدا وسیما در محل  اکران فیلم های سی و هشتمین جشنواره  فیلم فجر  با حضور کارشناسان این حوزه، طرح موضوع جشنواره فیلم فجر در شورای اطلاع رسانی استان، نشست با روابط عمومی های ادارات و نهادهای دولتی جهت برگزاری هر چه با شکوهتر  این جشنواره از برنامه های پیش بینی شده در این جشنواره است.

 

در تلاشیم شرایط اکران فیلم های بیشتری را نسبت به سال گذشته در استان ایجاد کنیم تا رضایت بیشتر مخاطبان این رویداد سینمایی را جلب کنیم؛ برنامه ریزی لازم جهت توزیع بلیط رایگان در بین اقشار ضعیف و سکونتگاه های غیر رسمی جهت استفاده این عزیزان از فیلم های سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به عمل آمده است .

 

                               


برگزاری جشنواره های هنری مثل فیلم فجر چه تاثیری بر فضای فرهنگی و هنری اراک دارد؟

 

امید است برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری فجر امسال در آستانه چهل و یکمین سال پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بتواند زمینه ساز فصل تازه ای در این عرصه باشد؛ جشنواره های فجر ار نمی توان صرفا آن ها را یک رویداد تلقی کر و جشنواره‌های فرهنگی هنری فجر، صرفا یک جشنواره تخصصی سینمایی نیست بلکه نمود و یادگار جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن 57 است و کارکرد فرهنگی آن در «پاسداشت انقلاب» دارای اهمیت والایی است.

 

فعالیت های فرهنگی هنری می تواند اثرات ارزشمندی در ایجاد روحیه شادی و نشاط در جامعه داشته باشد و بدون شک وجود نگاه تمدن ساز و امیدبخشی فعالیت های فرهنگی و هنری، مورد توجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

 

جشنواره فجر را از لحاظ کیفی چگونه ارزیابی می کنید؟

 

جشنواره های فجر فارغ از سلایق سیاسی در دوره های گوناگون به مرور پخته تر و کیفی تر شده اند؛ جشنواره فیلم فجر از مهمترین و بزرگترین رویدادهای فیلم در منطقه است و می تواند کشور را به قطبی فرهنگی تبدیل کند.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی  بر لزوم تکریم شرکت کنندگان به ویژه اهالی فرهنگ و هنر در طول برگزاری جشنواره و برگزاری مطلوب سایر برنامه‌های فرهنگی هنری تاکید کرد.

 

                                   

پایان پیام/87

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد فعالیت های مسجدی رویداد ملی فهما سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما نماز جمعه فیلم فجر جشنواره فیلم فجر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۱۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • یاسوج میزبان هشتمین جشنواره ملی فرهنگ عشایر ایران زمین
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • جشن ریواس در روستای راونج دلیجان برگزار شد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری